6194 1150

Firmaprofil


FjernvarmeXperten er en Rådgivnings- og Servicevirksomhed inden for fjernvarme og ventilation. FjernvarmeXperten tilbyder rådgivning, kompetenceudvikling, service, reparation og vedligeholdelse med speciale i fjernvarme og ventilation. Sammen med kvalitets leverandører tilbyder FjernvarmeXperten ydelser og produkter, der giver kunderne energibesparelser, bedre komfort i dagligdagen, tryghed og sikkerhed i deres forbrug af fjernvarme og ventilaton med udgangspunkt i mottoet keep it simpel.

 

CEO Salgsingeniør


FjernvarmeXperten er etableret af Lars Heine Knudsen, CEO Salgsingeniør
Med mere end 20 års erfaring inden for fjernvarmebranchen, har Lars Heine Knudsen opbygget en specialist viden, der danner grundlag for den know-how virksomheden udbyder i dag. Denne viden og erfaring er bl.a. opbygget gennem samarbejde med varmeværker og forbrugere.

Lars Heine Knudsen har senest arbejdet som ekstern sælger af tekniske løsninger inden for fjernvarme samtidig med, at han har været ansvarlig for udvikling af nye fjernvarme produkter. Dertil har Lars Heine Knudsen deltaget i udvalg, der har bidraget til fremtidens fjernvarme 2020. Med hans baggrund og erfaring har Lars Heine Knudsen oparbejdet en af Danmarks største ekspertviden inden for området.

Lars Heine Knudsen